Ceasul rău


Ce-au mai ajuns să fure!?

Duminică dimineaţa, reprezentanţii Poliţiei TF Vâlcea au fost sesizaţi că-n noaptea de 26/27 martie persoane necunoscute au sustras treptele metalice pietonale de pe podul CFR ce traversează râul Olt, situat între staţiile CFR Lotru şi Cornet. S-au efectuat controale la centrele de colectare a fierului vechi de pe raza judeţului, fiind identificate 27 de piese metalice din cele sustrase. Suspectul a fost identificat fiind vorba de un cetăţean de 37 de ani din comuna Costeşti.

Un şofer din Drăgăşani a devenit pieton

La sfârşitul acestei săptămâni, poliţiştii din Drăgăşani au organizat activităţi preventive pe linie rutieră, fiind vizate atât şoselele din mediul urban cât şi cele din zona rurală arondată. Cu această ocazie au fost verificate în trafic un număr de 63 autovehicule şi au fost constatate un număr de 32 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.620 lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut un permis de conducere, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi au retras un certificat de înmatriculare.

Scutece şi şampon, ţintele hoţilor din Bogdăneşti

Vineri în jurul prânzului, poliţiştii din Bujoreni au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în farmacia umană, din satul Bogdăneşti, pentru a cumpăra medi­camente, dar au sustras şi un set de scutece tip “pampers” şi un şampon de spălat pe cap. La faţa locului, poliţiştii au constatat că autorii faptei au sustras cele două obiecte, de pe un raft ce era amplasat la intrarea în spaţiul farmaciei pe partea stângă, valoarea prejudiciului creat fiind de 100 lei. Momentul furtului a fost surprins de camerele de su­praveghere amplasate în farmacie, imaginile fiind prelucrate acum, de oamenii legii, în vederea identificării suspecţilor şi tragerii la răspundere a suspecţilor.

A rămas fără bunuri de 4000 de lei

Duminică, poliţiştii din comuna Livezi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în locuinţa unui cetăţean, au pătruns persoane necunoscute care au sustras o plasmă TV, un DVD player şi un sistem audio. Din primele cercetări, efectuate la faţa locului, a rezultat că furtul s-a produs în cursul lunii martie 2011, casa fiind nelocuită şi neasigurată, sistemul de închidere al ferestrelor fiind nefunc­ţional. Prejudiciul cauzat este de apro­ximativ 4.000 lei. Poliţiştii au des­chis o anchetă şi efectuează cercetări şi in­vestigaţii în vederea identificării autorilor faptei.

Grupaj realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea