Brănescu, titular în Serie B


• vâlceanul campionilor de la Juventus Torino a fost împrumutat în liga a doua pentru „rodaj” dar şi pentru a ataca promovarea cu „viespile”


Portarul echipei naţionale de tineret, Laurenţiu Brănescu (19), legitimat la Juventus Torino, a fost împrumutat la Juve Stabia, formaţie care evoluează în Serie B. Împrumutul lui Brănescu va începe în această toamnă şi va dura până la finalul sezonului 2013-2014. Anunţul a venit marţi pe pagina oficială de Internet a piemontezilor
care i-au lăsat vâlceanului şi o clauză prin care poate fi vândut în urma acestui împrumut.

Piero Bragilia, managerul formaţiei care a terminat sezonul trecut pe locul 9 în eşalonul secund, a anunţat că vrea ca „viespile” să se bată la promovare în stagiunea următoare şi asaltul pleacă de la vâlceanul de 194 centimetri. În lotul echipei din sudul Italiei este aşteptat şi Sergiu Suciu, legitimat la AC Torino.

Società Sportiva Juve Stabia este situat în oraşul Castellammare di Stabia, regiunea Campania. Fondat la 19
martie 1907, micuţul club sudist a fost refondat de nu mai puţin de trei ori de-a lungul tumultoasei sale istorii: 1933, 1953 şi 2002 sub mai multe denumiri însă. După 59 de ani, Juve Stabia a reuşit accederea pe cea de-a doua scenă a fotbalului italian abia din sezonul 2011-2012.