Avocatul Poporului își suspendă audiențele, dar se pune la dispoziția celor aflați în izolare și carantină!


Programul de lucru al Avocatului Poporului – Biroul Teritorial Pitești se modifică pe toată perioada în care își produc efectele prevederile Decretului nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și în conformitate cu dispozițiile Avocatului Poporului.
Astfel, în intervalul 17.03.2020 – 16.04.2020, activitatea de audiențe acordate cetățenilor din județele Argeș și Vâlcea rămân suspendate. Reprezentanții acestei instituții pot fi contactați zilnic, de luni până joi, în intervalul orar 09.00-16.00 și vineri între orele 09.00-14.00 prin următoarele mijloace de comunicare:
• telefon/fax: +40 248.211.101;
• e-mail: avparges@avp.ro;
• poștă: Pitești, strada Garoafelor, nr. 6, județul Argeș.
„Suntem la dispoziția tuturor cetățenilor din județele Argeș și Vâlcea sau din străinătate, a celor aflați în izolare sau în carantină pentru a vă oferi informații, îndrumări, pentru a vă soluționa sau lămuri plângerile conform atribuțiilor specifice reglementate prin Legea nr. 35/1997 privind organizarea și funcționarea instituției Avocatul Poporului, republicată, inclusiv în contextul situației excepționale în care ne aflăm cu toți. Cu solidaritate umană și uniți într-un efort comun de înțelegere vom reuși să depășim această încercare care ne afectează pe toți”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către reprezentanții Biroului Teritorial Pitești al Avocatului Poporului.