Aurel Vlădoiu respectă „tradiţia” cu care i-a obişnuit pe primarii din zona Horezu: sprijin pentru Tomşani şi Măldăreşti


vladoiu_tomsaniZilele trecute, Aurel Vlădoiu – candidatul Uniunii Social Liberale pentru Colegiul Horezu pentru Camera Deputaţilor s-a deplasat şi la Tomşani, în comuna condusă de Dumitru Pearcu. „Pentru locuitorii comunei Tomşani avem de rezolvat trei lucruri importante. Primul despre care am discutat cu primarul Pearcu este asfaltarea unui drum afectat de lucrările realizate pentru alimentarea cu apă şi canalizare. Al doilea se referă la modernizarea Căminului cultural de la Foleşti de Jos. Acest obiectiv are aprobată finanţarea prin Compania Naţională de Investiţii. De asemenea, i-am promis domnului primar că, într-o săptămână, voi dona pentru bibliotecă 200 de cărţi”, a declarat Vlădoiu.

De la Tomşani, deputatul Vlădoiu s-a deplasat la Măldăreşti, unde a purtat o discuţie cu primarul Ionel Dragu şi cu câţiva cetăţeni. „Primarul, un om gospodar, mi-a cerut sprijin pentru rezolvarea problemelor de la şcoala din centrul comunei, recondiţionată cu bani de la Banca Mondială, dar investiţia nu a fost finalizată din cauza fondurilor insuficiente. Mai sunt necesare fonduri pentru grupurile sanitare, pentru sistemul de încălzire. În rezolvarea acestei situaţii s-a implicat şi preşedintele Ion Cîlea, care a fost de trei ori la ministrul Ecaterina Andronescu. La Măldăreşti mai sunt necesari bani pentru reabilitarea sediului primăriei şi pentru finalizarea bisericii de la Măldăreştii de Jos. Cu implicarea mea, a preşedintelui Cîlea, a viitorului senator Dan Niţu, a primarului Dragu, a deputatului Cristian Buican, vom rezolva toate aceste probleme”, a completat Aurel Vlădoiu.