Atenție, șomeri! Bursa locurilor de muncă, în curând


În data de 19 martie, începând cu ora 09.00, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea va organiza Bursa Forței de Muncă la sediul instituției din Râmnicu Vâlcea, str. Dacia, nr.8, etaj II-III. De asemenea, AJOFM Vâlcea va organiza o astfel de bursă și la sediul punctului de lucru din Lăpușata, în data de 23 martie.
La evenimente sunt așteptate să participe persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, indiferent de statutul social, precum şi angajatori din județul Vâlcea care doresc să angajeze forță de muncă în sectoarele economice deficitare.

Vor fi disponibile și locuri de muncă peste hotare

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să intre în contact cu angajatorii prezenți şi pot identifica cât mai multe variante de angajare, iar agenții economici participanți la bursă pot să-şi recruteze personalul direct, fără intermediar, în funcție de cerințele specifice locurilor de muncă pe care le oferă. Oferta locurilor de muncă va fi completată și cu locurile de muncă vacante din Uniunea Europeană/Spațiul Economic European.
Angajatorii din județul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III. Datele ne-au fost furnizate de către Marius Năfliu, director AJOFM Vâlcea.