Astăzi, la orele prânzului, Extraordinară la Primăria Râmnicului


• se modifică hotărârea de CL privind procedura de avizare a programului de funcționare aferent agenților economici din municipiu
Consilierii locali ai Râmnicului sunt convocați astăzi, chiar la început de săptămână, pentru o ședință extraordinară, prima din luna octombrie. Întâlnirea consilierilor cu primarul Mircia Gutău și cei doi viceprimari este programată cu începere de la ora 13.00, în sala de ședințe a instituției.
Ordinea de zi ce va fi supusă dezbaterii cuprinde șase puncte. Pe lângă unele dintre aceste puncte care au un conținut destul de „tehnic”, se remarcă și puncte de larg interes pentru viața social-economică din municipiu. Astfel de discuții se vor purta asupra punctelor patru și cinci. Pentru o bună informare, în rândurile de mai jos, redăm întreaga ordine de zi a extraordinarei care se va desfășura, astăzi, la sediul primăriei:
1.Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea raportului final nr. 38837 din 05.10.2017 al comisiei de selecție și mandatarea reprezentantului municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Acționarilor de la Societatea Centrul de Afaceri Flandra-Vâlcea SA pentru numirea administratorilor la această societate.
2.Raport și proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 379/2017.
3.Raport și proiect de hotărâre privind revocarea unui membru al Consiliului de Administrație al Societății APAVIL SA Vâlcea.
4.Raport și proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea Târgului „Decembrie Magic” în municipiul Râmnicu Vâlcea.
5.Raport și proiect de hotărâre de modificare și completare a Hotărârii Consiliului Local nr. 248/135/2004 privind procedura de avizare a programului de funcționare a agenților economici.
6.Raport și proiect de hotărâre privind achiziționarea de servicii juridice de consultanță în domeniul guvernanței corporative a întreprinderilor publice.