Așa a debutat MAREA PROGRAMARE LA VACCINARE: cu o EROARE!


Milioane de români … (hai să zicem sute de mii după toate temerile legate de vaccinurile Astra Zeneca) și-au pregătit computerele, telefoanele, tabletele și ce or mai fi având pentru a accesa platforma de programare la vaccinare, exact la ora anunțată de autorități. Venea doar ziua cea mare, așteptată de peste un an, în care «populația generală» urma să se poată programa la vaccinare!
Însă, ghici ce, la ora anunțată … platforma de programare a dat un mare chix! Cel puțin în intervalul orar 10.00 – 11.00, aceasta a fost nefuncțională pentru cei mai mulți dintre românii care au încercat să se programeze… pe listele de așteptare! Cică, unii ar fi reușit deja să se programeze! „Or fi fost și aceștia tot peste rând, ca alții?” s-ar întreba cetățenii răutăcioși din țara noastră!
Râdem, glumim, poate unii mai și plâng sau se roagă să facă Dumnezeu o minune cu html-ul, însă… platforma tot nu funcționează!
Rămâne de văzut ce va fi la ora 13.00, când ar trebui să apară milioaaaanee, pardon, multe zeeci de mii …. bine, hai, fie, câteva mii de locuri obscure și pentru un județ amărât, pardon, mare și frumos, precum Vâlcea!