APM Vâlcea suspendă activitatea cu publicul, până pe 31 martie


Încă o instituție publică din Vâlcea își ia măsuri de prevenire în vederea limitării răspândirii virusului gripal COVID-19. Așadar, vând în vedere atenționarea Departamentului pentru Situații de Urgență, precum și Hotărârea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu privire la adoptarea de măsuri pentru a preveni răspândirea infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, APM Bâlcea comunică:
Începând cu data de 12.03.2020, se suspendă activitatea cu publicul și audiențele cu conducerea instituției, până la data de 31.03.2020, cu posibilitate de prelungire, în funcție de evoluția situației la nivel național.
Depunerea fizică a documentelor respectiv  ridicarea documentelor de către persoanele fizice și juridice  se va face numai prin poștă, e-mail sau fax. Pentru informații suplimentare, vă recomandăm să contactați compartimentele de specialitate prin telefon sau e-mail.
Persoanele fizice și juridice se pot adresa instituției, prin telefon/fax, în scris, sau prin e-mail la următoarele adrese:

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI VÂLCEA
Adresa: Str. Remus Bellu, nr. 6, Rm. Vâlcea, Cod. 240156
E-mail: office@apmvl.anpm.ro;
Tel. 0250.735.859; Fax. 0250.737.921