Apavil a solicitat aviz de mediu pentru desfășurarea unor lucrări în Păușești Măglași


Reprezentanții Apavil SA Râmnicu Vâlcea au anunțat, săptămâna trecută, că intenţionează să solicite de la Administrația Națională „Apele Române” – Administrația Bazinală (ABA) Olt avizul de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor prin „Proiectul Regional de Dezoltare a Infrastructurii de apă și Apă Uzată în Județul Vâlcea”.
Acest aviz va fi necesar pentru realizarea lucrărilor specifice în mai multe localități din județul Vâlcea, printre care și Păușești Măglași. Astfel, în comuna condusă de primarul Alexandru Dediu investițiile care se vor derula vizează reabilitarea, modernizarea și extinderea infrastructurii de apă și apă uzată.
„Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare. Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz”, au anunțat reprezentanții Apavil SA Râmnicu Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.
Sursă foto: Arhivă