Școala Gimnazială „General David Praporgescu” Câineni ATRAGE FONDURI PRIN PNRR


În comuna Câineni, Școala Gimnazială „General David Praporgescu” a făcut pași concreți și siguri, după cum se poate vedea deja, pentru atragerea primelor fonduri alocate României prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea au anunțat deja lista școlilor pentru care Ministerul Educației a finalizat selecția proiectelor ce urmează a fi finanțate în prima etapă a Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS). Pe această listă cu școlile ale căror proiecte au fost aprobate (este vorba despre 28 de unități școlare din județul nostru) se află și Școala Gimnazială „General David Praporgescu” Câineni. Banii vor fi folosiți într-un proiect amplu, de trei ani, pentru combaterea abandonului școlar.
Acest proiect nu este, evident, singurul prin care autoritățile din comuna Câineni încearcă să atragă fonduri pentru dezvoltarea localității. Primarul Ion Nicolae și echipa sa din primărie au lucrat la mai multe proiecte despre care vom vorbi însă în ediții viitoare ale ziarului nostru!