Ambient a premiat bebeluşii de „Ziua Sugarului”


Ambient_Sugari_fotoAmbient îşi întăreşte angajamentul faţă de comunitate prin iniţierea programului de donaţii pentru copiii şi tinerii efectaţi de cancer  din spitalele din România

Sibiu / Bucureşti, 1 iulie 2012 – Ambient, unul dintre liderii pieţei autohtone de comerţ cu materiale de construcţii, finisaje şi amenajări interioare, anunţă astăzi implicarea în cea de-a şaptea ediţie a evenimentului  „Ziua Sugarului”  şi derularea programului de strângere de donaţii pentru Fundaţia Little People. Cele două proiecte întăresc anagajamentul şi grija pe care Ambient o poartă pentru clienţii săi şi pentru comunitate.

Duminică, 1 iulie, a avut loc cea de-a 7-a ediţie a evenimentului „Ziua Sugarului” la Etno Tehno Parc din Muzeul Astra în aer liber al Pădurii Dumbrava. Anul acesta s-au alăturat peste trei sute de familii, care nu au ezitat în a-şi demonstra aptitudinile în  cea mai frumoasă meserie, cea de părinte.

Copiii, împărţiţi pe grupe de vârste de 0-1 an şi 1-2 ani, au avut ocazia să participe la o serie de activităţi, precum Cross-ul Bebe, pe mochetã (de-a buşilea), Cross-ul Bobocel, Miss şi Mister Bebe, Miss şi Mister Bobocel, iar Ambient le-a premiat entuziasmul cu piscine gonflabile, centre de joacă şi scaune pentru copii. Nici părinţii n-au fost mai prejos, aceştia au participat la concursurile „Mămica ştie tot” şi „Tăticul priceput”, iar cei mai buni dintre ei au fost răsplătiţi cu diplome şi premii.

La eveniment a fost prezent şi MEȘTERICĂ, mascota clubului Ambient, alături de membrii clubului, care au organizat tombola Club AMBIENT. Tânărul câştigător va beneficia de o petrecere pentru ziua sa de naştere la locul de joacă pentru copii CCA Sibiu.

De asemenea, părinţii şi bunicii au avut ocazia să afle mai multe informaţii despre avantajele programului Ambient Total, program de consultanţă pentru cele mai bune soluţii de renovare şi construcţie a casei. Ambient a fost întotdeauna o companie dedicată încrederii tuturor celor cu care interacționează, oferindu-le acestora mai mult decât o simplă autoservire cu materiale de construcții, finisaje și amenajări.

Ambient a derulat, de asemenea, programul de strângere de fonduri pentru Asociația Little People România.  Astfel, Ambient va plasa timp de şase luni câte o urnă pentru donaţii în fiecare magazin Ambient. Clienţii care trec pragul magazinelor Ambient au şansa de a contribui la crearea unui viitor mai bun pentru copiii şi tinerii afectaţi de cancer din spitalele din România.  Asociația Little People este prezentă în fiecare zi în 6 centre de tratament oncopediatric din 4 orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, desfășurând  zilnic activități pentru peste 85% dintre copiii și adolescenții bolnavi de cancer din România. În cursul anului 2006, Asociația Little People a înființat Clubul TEMERARII (www.potisitu.org) pentru adolescenții și tinerii adulți din România care au învins în lupta cu cancerul, și care în prezent, reprezintă cea mai mare și amai activă comunitate de supraviețuitori din Europa.

Pentru detalii privind activitatea asociației puteți consulta www.thelittlepeople.ro sau pagina de facebook Asociația Little People România. Urnele vor fi plasate în zona birourilor de Relaţii cu clienţi în magazinele Ambient din Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Deva, Mediaş, Sighişoara, Târgu Mureş şi Bistriţa.

Despre Ambient

Ambient este o companie al cărei capital este integral românesc şi a cărei principală activitate este comercializarea materialelor de construcţii, finisaje şi amenajări interioare. Înfiinţat  în 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din România, în aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acoperă întreg centrul ţării cu o reţea de 14 centre comerciale şi 2 depozite logistice.

Pentru familiile care construiesc şi renovează, ca şi pentru companiile de construcţii, Ambient este partenerul care se implică direct în soluţionarea dificultăţilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro şi www.facebook.com/ambient.