ALINA ENESCU va coordona secția Atletism a CS Vâlcea-1924


Clubul Sportiv Vâlcea 1924, înființat de curând sub coordonarea și finanțarea Consiliului Județean Vâlcea, prinde contur pe zi ce trece. Sunt active mai multe secții (baschet, volei, fotbal), de zilele acestea punându-se în «mișcare» și o secție care se ocupă la modul efectiv cu foarte multă… mișcare. Este vorba despre secția Atletism din cadrul clubului, care și-a găsit primul antrenor din istorie, în persoana Alinei Enescu, recunoscută pentru activitatea și rezultatele obținute în această ramură sportivă, o ramură pe bună dreptate numită «Mama tuturor sporturilor».
Despre buna colaborare care se întrevede cu Alina Enescu, primele declarații au fost oferite chiar de către Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.
„Îi urez «bun venit!» doamnei Alina Enescu, care va coordona secția de atletism a clubului nostru. Mă bucur că CS Vâlcea-1924 atrage în județul nostru antrenori valoroși. Sunt convins că prezența acestor oameni de succes va atrage către sportul de performanță cât mai mulți copii și tineri. Activitatea sportivă îi va ajuta pe tinerii vâlceni să se dezvolte armonios și să obțină rezultate pe măsura muncii lor”, a precizat Constantin Rădulescu.