Accident rutier cu părăsirea locului accidentului


La data de 25 februarie, în jurul orei 07.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui acci­dent rutier, soldat cu victime omenești pe DN64, autorul accidentu­lui pără­sind locul faptei fără încuviin­țarea polițiștilor.

Astfel, conducătorul unui autotu­rism ce se deplasa în localitatea Stol­niceni, din direcția Râmnicu Vâlcea către Drăgășani, pe DN64 la km. 108+800m, în dreptul intersecției cu strada Priza Olt, la o trecere de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, a acroșat pe Ioan F, de 60 ani, care se angajase, în calitate de pie­ton, în traversarea drumului public.

În urma impactului, pietonul a fost transportat la Spitalul Județean Vâl­cea în vederea acordării de îngrijiri me­dicale, fiind diagnosticat cu „frac­tură omoplat stâng, politraumatism prin accident rutier”.

În această cauză, cercetările con­tinuă în vederea stabilirii circums­tanțelor producerii accidentului și a vinovăției. Autoturismul impli­cat în evenimentul rutier a fost înre­gistrat de camerele de luat vederi amplasate la o societate comercială din apropierea locului producerii acci­dentului rutier, urmând a fi prelucrate de specialiști în domeniu.