„A fost un meci greu, dar cred că am meritat victoria”


• a afirmat Alexandru Pelici
 

La finalul întâlnirii de sâmbătă, antrenorul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea a declarat că este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, însă apreciază că aceştia nu trebuie să se considere încă salvaţi de la retrogradare: „A fost un meci greu, dar cred că am meritat victoria. Avem nevoie de cele trei puncte ca de aer. Sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor mei, cred că cei patru care au evoluat astăzi pentru prima dată într-un meci oficial s-au integrat bine şi sper să mai avem astfel de meciuri. Trebuie să rămânem concentraţi, nu trebuie să ne considerăm salvaţi de la retrogradare. Etapa viitoare ne aşteaptă un alt meci foarte greu, la Târgu Mureş, în faţa unei formaţii pe care o cunosc destul de bine pentru că am antrenat acolo. Mă bucur că publicul a fost alături de noi şi îi mulţumesc pentru asta”.

Crivac: „Dacă Măciuca ar ajunge să joace pe stadionul din Piteşti, ne-ar zdruncina orgoliul nostru de argeşeni”

De partea cealaltă, Iulian Crivac, antrenorul piteştenilor a declarat că vâlcenii şi-au dorit mai mult victoria, însă a apreciat că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil: „A fost un meci de luptă, încrâncenat, adversarul şi-a dorit mai mult victoria. Totuşi, Vâlcea nu a avut un joc neapărat mai bun ca al nostru şi cred că un rezultat de egalitate ar fi fost mai potrivit”.

Întrebat ce părere ar avea dacă, din vara acestui an, Damila ar promova în Liga I şi ar juca meciurile pe stadionul din Piteşti, Iulian Crivac a afirmat că o asemenea situaţie ar lovi adânc în orgoliul argeşenilor: „Dacă Măciuca ar ajunge să joace pe stadionul din Piteşti, ne-ar zdruncina orgoliul nostru de argeşeni. Acolo au fost nişte nume de fotbalişti, a fost o echipă de două ori campioană, care a jucat în cupele europene”.