DJST îi premiază pe cei mai buni sportivi vâlceni cu o vacanţă


Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, în parteneriat cu Clubul Sportiv Şcolar Rm.Vâlcea şi Clubul Sportiv „Ioniţă Sport Center”, organizează, în perioada 5-9 august, o minivacanţă pentru sportivii care au reprezentat judeţul cu succes, atât pe plan local, cât şi internaţional, pe parcursul acestui an competiţional. În localitatea Olăneşti-Cheia, tinerii sportivi aflaţi sub îndrumarea antrenorilor, dar şi a inspectorilor din cadrul DJST Vâlcea, vor descoperi frumuseţile drumeţiilor în natură, liniştea şi fascinaţia focului de tabără, poveştile şi întâmplările unor renumiţi alpinişti de la Clubul Alpin Român, dar şi istoria locurilor povestită de localnici.

„Activităţile recreative vor fi îmbinate cu un program special de antrenamente, astfel încât tinerii să acumuleze noi cunoştinţe în domeniul sportiv pe care îl practică. Ca de fiecare dată, DJST Vâlcea va premia cu diplome activitatea tinerilor sportivi”, a declarat Bogdan Marinescu, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vâlcea.

Proiectul se încadrează în Programul de Guvernare, având ca obiectiv promovarea asociativităţii, sprijinirea de acţiuni de voluntariat şi diversificarea acţiunilor privind implicarea tinerilor in viaţa comunităţii.