Zvonurile s-au confirmat: Artean a semnat cu Vâlcea!


Așa după cum ați aflat din numere anterioare ale cotidianului nostru, oficialii Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea au purtat, în ultima perioadă, discuții pentru aducerea unui jucător cu multă experiență în fotbalul mare din România. Este vorba despre Andrei Artean, un mijlocaș central de numai 22 de ani, care a evoluat în Liga I pentru ACS Poli Timișoara. El a ajuns deja la Vâlcea și a promis că va da totul pe teren pentru ca echipa noastră să atace promovarea în primul eșalon. „Andrei este cotat de site-urile de profil la 150.000 de euro, este născut la Hunedoara, pe 14 august 1993 şi a evoluat în carieră la doar două cluburi de seniori, FC Caransebeş şi Politehnica Timişoara. Pentru gruparea din Banat a evoluat în prima parte a sezonului în şapte meciuri”, se arată în comunicatul de presă transmis de oficialii CS Municipal.

Mai așteptăm „achiziții” de iarnă?

Ar mai fi de amintit faptul că Artean este cel de-al patrulea transfer al echipei noastre din această pauză competițională. Pe parcursul lunii ianuarie, la gruparea din Parcul Zăvoi au mai ajuns Kevin Trabalka – foto, în centru (junior transferat de la Dinamo București), Răzvan Dâlbea – foto, în dreapta (venit de la Unirea Tărlungeni) și Costin Stoica – foto, în stânga (sosit de la FC Caransebeș).
Conform oficialilor de la CS Municipal, gruparea din Parcul Zăvoi încearcă să perfecteze și alte transferuri în această pauză de iarnă. Deocamdată, există doar „ținte”, nefiind oferite nume.