Zilele Imnului încep cu un zâmbet la Muzeul de Istorie


După cum vă anunțam și anterior, programul mani­festărilor dedicate Zilelor Imnului cuprinde și o expoziție de caricaturi cu totul specială. Astfel, vernisajul desenelor purtând semnătura lui Aurelian Șuță va fi organizat vineri, de la ora 12.00, la Muzeul de Istorie.
„Unul dintre cei mai valoroși caricaturiști români, Aurelian Șuța, vă așteaptă la Muzeul de Istorie Vâlcea, în acest final de iulie, pentru o expoziție de caricaturi închinate Centenarului. «O Șuță de caricaturi» ajunge în Râmnicu Vâlcea pentru a completa programul dedicat Zilelor Imnului” este invitația managerului Claudiu Tulugea (foto) către râmniceni.
„În prezent, caricaturistul se află în situația dinozaurului în extincție: suntem pe cale de dispariție. Funcționează un soi de autocenzură și oamenii au ajuns să se teamă să fac satiră cu subiecte politice. Vă mulțumesc pentru privilegiul de a mă juca puțin cu fețele voastre și vreau să vă spun de la bun început că sunt niște roluri în care ați jucat într-o piesă care, de data asta, a fost regizată de mine. Este o anume imagine a dumneavoastră pe care ori ați avut-o, ori o aveți ori în mod sigur o veți avea mai târziu”, a spus caricaturistul la momentul lansării catalogului dedicat acestei expoziții.