„Vor fi multe blocaje pe DN 7. Doamne ferește de pagube umane!”


• declară Nicolae Sărdărescu șeful IPJ Vâlcea

Comandantul Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, Nicolae Sărdărescu, a avut o opinie dură, dar realistă legată de ceea ce s-a întâmplat, săptămâna aceasta, pe DN 7, când, pentru două zile, Valea Oltului a fost blocată, dar și pe strada Barajului, închisă ca urmare a unei fisuri în carosabilul drumului. Reacția dură vine și ca urmare a incapacității celor de la Drumuri Naționale Vâlcea care, cel puțin în ceea ce privește centura ocolitoare a Râmnicului, bat pasul pe loc.

„De-a lungul timpului, s-a constatat că vorbim de imposibilitatea celor de la Drumuri Naționale să intervină, așa cum trebuie, în situații de urgență. Sunt slabi dotați, nu au personal suficient, nu au utilaje și nu pot decide nimic; se află la mâna celor de la Craiova. Sunt obligați să ceară. Așa merge treaba la ei. Vor fi multe blocaje pe DN 7. Doamne ferește de pagube umane!”, a declarat șeful Poliției vâlcene, Nicolae Sărdărescu.

Comandantul IPJ Vâlcea a mers mai departe cu opiniile și a ținut să precizeze că, din punctul său de vedere, județul Vâlcea a fost ocolit de toate proiectele importante: „Dacă nici Autostrada Pitești – Sibiu nu va începe din Râmnic, Vâlcea va avea mult de pierdut”.