Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 octombrie 2020

Voluntarii Centrului Europe Direct Vâlcea desfășoară o nouă acțiune caritabilă: „Dăruiește un zâmbet!!!”


Ca în fiecare an, voluntarii Centrului de Informare EUROPE DIRECT Vâlcea au fost implicați în diferite acțiuni de caritate. Cu ocazia apropiatelor Sărbători de Paște, ei au strâns alimente de strictă necesitate pe care le-au donat Ligii Femeilor Creștine Ortodoxe și au organizat un alt eveniment umanitar în parteneriat cu Asociația VATRA CU IDEI. Astfel, chiar în Vinerea Mare, de la ora 11.00, voluntarii vor vizita șase familii cu mai mulți copii din comuna Nicolae Bălcescu, dăruindu-le pachete cu alimente, haine sau produse de curățenie.
Valeria Grigorescu, Andreea Chițoiu, Amedeea Mutu, Cătălina Nicolescu și Bianca Pleșcan sunt voluntarele care au contactat firmele XAVITEL SRL, SIMVIL SRL, BOROMIR SA, APIFOR și SC Chempro Chemicals SRL ce s-au alăturat financiar eforturilor voluntarelor. „Mulțumim sponsorilor noștri pentru ajutorul oferit. Fără susținerea lor, această acțiune nu ar fi existat”, a declarat Bianca Pleșcan. „Ne bucurăm că putem să aducem un zâmbet pe fețele familiilor greu încercate și le dorim sărbători fericite tuturor!”, a completat Andreea Chițoiu.
Informațiile ne-au fost oferite de Dana Rădulescu și Ioana Mazilu-Manolescu, consilieri de comunicare Centrul EUROPE DIRECT Vâlcea.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate