Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

23 septembrie 2021

Voleibalistele de la CET Govora au început cu stângul noul sezon


Volei_CET_CNMB• CSM Târgovişte – CET Govora 3-0

Sportivele pre­gă­tite de soţii Marius şi Nicoleta Mărgărit au înregistrat un debut mai modest în noul sezon. Chiar dacă por­neau din pos­tura de vicecampioane ale Seriei Vest de volei feminin (echivalentul ligii secunde) câşti­gată ediţia trecută, vâl­cencele nu au reu­şit să adune vreun punct în noua stagi­u­ne după primele două etape. Însă, nu trebuie omis faptul că, în pri­ma rundă, programată pentru data de 6 octombrie, voleibalistele de la CET Govora au fost nevoite să stea, ele suferind astfel din pricina faptului că, la startul noului campionat, s-au înscris numai şapte formaţii.

În etapa a doua, programată pentru data de 13 octombrie, prima în care vâlcencele au avut un partener de întrecere, sorţii au scos în calea fetelor pregătite de soţii Mărgărit una dintre cele mai puternice formaţii ale Seriei Vest, CSM Târgovişte. Partida s-a disputat în oraşul Chindiei, gazdele de la CSM fiind cele care au controlat cu autoritate meciul, impunându-se în numai trei seturi. Primul dintre acestea şi l-au adjudecat cu un scor categoric, o diferenţă la care de mult timp CET Govora nu mai pierduse, 25-10. Vâlcencele au dat semnale de „trezire” în următoarele două seturi, dar eforturile depuse de sportivele noastre nu au fost suficiente pentru a face faţă dorinţei dâmboviţencelor de a-şi adjudeca toate punctele puse în joc. Gazdele s-au impus şi în următoarele două seturi, scorurile consemnate fiind următoarele: 25-13 şi 25-20. Fără niciun punct acumulat după două runde, voleibalistele de la CET Govora ocupă ultimul loc în clasamentul Seriei Vest.

LPS Bihorul, următorul adversar

La finele acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, 20 octombrie, sportivele de la CET Govora au o nouă şansă de a acumula primele puncte ale acestui sezon. Astfel, cu prilejul etapei a III-a, vâlcencele vor întâlni o formaţie de tradiţie a Seriei Vest, cea a Liceului cu Program Sportiv Bihorul, din Oradea.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized