Victorie mare pentru Flacăra: Horezenii rămân în lupta pentru primul loc


După câteva rezultate nu tocmai convingătoare, Flacăra Horezu pare să își fi găsit cadența în returul Seriei C din Liga a III-a de fotbal. Vineri, într-un meci disputat în cadrul etapei a XX-a, Flacăra Horezu a evoluat, în deplasare, contra argeșenilor de la Atletic Bradu (întâlnirea s-a disputat pe un stadion aflat într-o comună din județul Olt). Flacăra Horezu avea nevoie de toate cele trei puncte pentru a se menține în lupta pentru un loc pe podiumul seriei din care face parte și chiar în duelul pe care îl poartă de la distanță cu Turris Turnu Măgurele și Universitatea Craiova pentru «fotoliul» de lider.
Punctele mult dorite au venit, Flacăra impunându-se destul de ușor: 3-0! Toate cele trei reușite au venit în repriza a doua și i-au aparținut lui Alexandru Cioablă, un tânăr și talentat atacant care a trecut în carieră chiar și pe la fosta campioană a României, Viitorul Constanța. În urma acestui succes, Flacăra Horezu a ajuns la 41 de puncte și se menține pe podiumul Seriei C din Liga a III-a.
Runda următoare, într-un meci programat pentru data de 5 aprilie, Flacăra Horezu va primi vizita unei formații care, de asemenea, se luptă pentru un loc pe podiumul seriei, Municipal Brașov.