Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

31 octombrie 2020

Vicepreşedintele Romulus Bulacu de la Consiliul Judeţean spune clar: „Un specialist în fruntea CET Govora!”


Vicepreşedintele Romulus Bulacu de la Consiliul Judeţean afirmă că în funcţia de manager general al CET Govora, care va deveni vacantă pe 9 iunie, va fi numit un profesionist din rândurile celor care lucrează în societate, nu un politician. „Eu nu ştiu să se fi făcut presiuni politice la CET. Singura presiune, dacă-i putem spune aşa, a fost că le-am cerut să vină semestrial în CJ ca să ne spună situaţia reală a CET. A fost o chestiune legală, normală şi obligatorie. Din punct de vedere politic, pentru noi, ar fi o catastrofă ca CET să aibă probleme. Bine, uzina are deja probleme cu cele două mine, care sunt total detehnologizate”, declară Bulacu.
„Dacă domnul Bălan s-a dat la o parte, trebuie să fie la conducere tot specialişti, oameni care cunosc situaţia, care au demonstrat în interiorul CET că fac faţă. Noi, în PNL şi CJ, nu ne gândim la management politic. Sub nicio formă!”, a mai spus Romulus Bulacu.
În acest context, trebuie spus că tânărul Doru Constantin va fi, din data de 9 iunie, noul director general interimar la CET. Votul în Consiliul de Administraţie al CET
Govora, care s-a desfășurat săptămâna trecută la sediul societății, a fost următorul: Sorin Fodoreanu, Dragoş Constantinescu, Maria Popa, Mihai Bălan și Jean Decuseară au votat pentru Doru Constantin, iar liberalii Laurenţiu Cazan şi Eftimie Ghermac l-au susținut pe Ludovic Zelici.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Headlines