„«Vicele» Bulacu a promis că rezolvă problema DJ 703 M Perișani-Cornet”


• declară edilul Ion Sandu, după vizita în teren a vicepreședintelui CJ Vâlcea

Zilele trecute, după multe insistențe ale alesului local, Ion Sandu, vicepreședintele CJ Vâlcea, Romulus Bulacu, a făcut o vizită în comuna Perișani. Însoțit de colegul de partid, Samoil Vâlcu, Bulacu a analizat starea DJ 703 M Perișani – Cornet, promițându-i primarului Sandu că, anul acesta, rezolvă problema cu amenajarea căii de acces. DJ 703 M Perișani – Cornet a fost afectat de inundații, în 2014. Chiar dacă, în mare, a fost reabilitat, au mai rămas două porțiuni de drum care provoacă bătăi de cap șoferilor. „Cred că vizita o să aibă ceva ecou, financiar vorbind. Am apelat la «vicele» Bulacu pentru că el se ocupă de problemele de infrastructură. Am avut mai multe discuții și nu m-am lăsat până nu l-am văzut poposind aici, în Țara Loviștei, văzând problemele la fața locului. Mi-a promis că rezolvă tot ce am solicitat și asta până la finele anului. Cred în promisiunile făcute”, a declarat, pentru ziarul nostru, edilul Ion Sandu.

 

Pârtia de schi între parteneriat public privat și ajutorul CJ

 

Vicepreședintele CJ Vâlcea, Romulus Bulacu, a vizitat și pârtia de schi Dalia, a discutat variantele finalizării sistemului de transport pentru turiști, în partea superioară a pârtiei. Bulacu speră ca și acest obiectiv, fie cu sprijinul unui parteneriat public privat, fie prin cel al oficialităților județului, să ajungă la standarde normale de funcționare. „Bulacu a promis, totodată, că, dacă nu se va încheia un acord cu o firmă privată, va face tot posibilul ca-n bugetul pe 2016 să fie prinsă și această investiție. Prin CJ Vâlcea va aloca, dacă nu rezolvăm anul acesta problema, suma de 3 miliarde lei vechi. Noi sperăm, totuși, ca pârtia să funcționeze la standarde normale din această iarnă. Este o investiție importantă”, a mai precizat primarul Sandu.

Menționăm că pârtia Dalia a fost prima realizată în judeţul Vâlcea, în urmă cu trei ani, prin efortul bugetar al Primăriei Perişani. Pârtia coboară de la cota 950 la 700 şi se află pe versantul nordic al Munţilor Cozia.