Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 octombrie 2020

„Vialli” Milosteanu a dat jos două kilograme într-o săptămână și anunță că e gata de meciul de la Cisnădie: „Mergem la victorie! Numai la victorie!”


• bătăiosul atacant spune că adversarul din acest an este superior celor de la Filiași, din finala pierdută la Severin, în 2014
Răzvane, gata de meci? Emoții…
Ce emoții, la 31 de ani?! Au trecut vremurile acelea, din păcate sau nu… Acum, avem două meciuri, așa că dacă nu ne iese din prima, avem ocazia s-o dregem acasă, în al doilea meci.
Să înțeleg că mergeți la Cisnădie cu prudență, în expectativă, să nu luați gol și în retur să treceți la atac. Așa s-a pregătit meciul?
Nicidecum! Mergem numai și numai la victorie. Vă dați seama cât cântărește un gol, în deplasare?! Cum să stăm în așteptare? Mergem să jucăm fotbalul pe care-l știm și care ne-a adus aici.
Cum pregătiți meciul, ce știți despre adversari, care le sunt punctele forte și câți fotbaliști de-ai lor cunoști?
Intrăm joi, (azi, n.red) în cantonament, apoi vineri, plecăm spre Sibiu. Regimul de antrenamente nu s-a schimbat în aceste zile. Noi am mai jucat cu Măgura în vreo două amicale, în ultima vreme. Le-am luat pulsul ca să zic așa. Bine, amicalele sunt amicale, nu ne mințim singuri. Acum, va fi o cu totul altă atmosferă și încărcătură. Oricum, pot spune răspicat că sunt peste Filiași, echipa cu care ne-am luptat anul trecut. Au cel puțin doi fotbaliști peste medie: Beza și Neguț. Foarte buni și foarte periculoși. Vă repet, sunt peste Filiași, trebuie să fim atenți și acolo și acasă…
Ei spun, prin presa sibiană, că voi sunteți favoriți…
Da, sigur! Texte de adormit copii și nimic mai mult, cine stă să-i creadă? Șansele sunt 50 la 50.
Tu, cum ești, fizic? La meciul cu Șirineasa, erai un pic mai rotofei…
Da, recunosc. Au fost niște probleme de sănătate care m-au împiedicat să mă antrenez regulat și după o anumită vârstă, organismul reacționează mai violent la pauze de-astea. În sensul că, se vede imediat că ai pus pe tine. Vreau să vă anunț că am reușit să dau vreo două kilograme jos față de acum o săptămână, și dacă mai dau unul până sâmbătă, sunt chiar fericit.
Ce știi, vine lume de la Horezu, până la Cisnădie? Aveți galerie serioasă?
Sincer, nu cred! E distanță mare, plus că e și meciul retur unde poate să vină oricine mai ușor… Mă aștept ca în retur să vină puhoi de lume. Mai ales, dacă scoatem un scor bun la Cisnădie.
Primarul Peștereanu s-a ținut de cuvânt cu prima promisă la finala cu Șirineasa? Ai primit încă telefonul promis?
Nu se pune problema să nu se țină Toni de cuvânt, sunt cât se poate de liniștit pe tema asta.
Apropo, ceva primă specială pentru meciul acesta?
Nu știu, nu mi-a zis deocamdată nimic! Să vedem…
O ultimă întrebare: ce se va întâmpla cu tine dacă promovați? Se vor aduce jucători noi, ce știi?
O să vă dezamăgesc, dar habar n-am ce planuri are conducerea! Să dea Dumnezeu să trecem noi mai departe, să ducem noi Horezu în Liga a treia și vedem. S-ajungem noi acolo! Atât vreau, s-ajungem noi acolo!
Mersi, Răzvane și baftă!
Să fie!

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Fotbal