VEȘTI BUNE pentru agenții de poliție: CONCURS pentru posturi de ofițer!


Prin intermediul unui comunicat de presă, Poliția Română a anunțat că va scoate la concurs 1.210 posturi de ofițer prin trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor. Peste 90% dintre posturile scoase la concurs sunt în cadrul structurilor operative, majoritatea la investigații criminale, investigarea criminalității economice și ordine publică. Poliția Română organizează concursuri pentru ocuparea a 1.210 posturi de ofițer de poliție, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor.

Domeniile în care sunt disponibile posturi de ofițer

Posturile scoase la concurs prin trecere în corpul ofițerilor sunt în specializările: acțiuni speciale; arme, explozivi și substanțe periculoase; cazier judiciar statistică și evidențe operative; centrul operațional; cercetarea și prevenirea criminalității; combaterea criminalității organizate; comunicații și informatică; criminalistică; financiar; informare și relații publice; învățământ; investigarea criminalității economice; investigații criminale; logistică; operațiuni speciale; ordine publică; resurse umane; reținere și arestare preventivă; rutieră; siguranță școlară; structura de securitate și transporturi.
„Peste 90% dintre posturile scoase la concurs sunt în cadrul structurilor operative, majoritatea la investigații criminale, investigarea criminalității economice și ordine publică. Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor găsiți pe www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții Poliției Române pe marginea acestui subiect.
Sursă foto: IPJ Vâlcea
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea