Vâlcea și-a făcut încălzirea înaintea returului de la București: VICTORIE CU CISNĂDIE!


În această seară de 10 martie, SCM Râmnicu Vâlcea și Măgura Cisnădie s-au întâlnit, în Sala Sporturilor „Traian”, într-unul dintre cele mai interesante jocuri din cadrul etapei a XII-a a Ligii Florilor de handbal feminin. Așa cum anticipam, întâlnirea a fost foarte intens disputată, ambele formații având nevoie de victorie pentru a avansa una (în cazul echipei râmnicene) sau mai multe poziții (în cazul grupării sibiene) în clasamentul întrecerii. Prima repriză a fost pe muchie de cuțit, echipa noastră reușind să intre la cabine cu un gol avantaj, scor 15-14.
Jocul echilibrat a continuat în partea secundă, ambele formații aflându-se, pe rând, la conducere pe tabela de marcaj. SCM a reușit în ultimele minute să se desprindă de incomoda adversară și să câștige la trei goluri diferență (scor final 30-27).
În urma acestui succes, echipa noastră ajunge la 27 de puncte (după 11 meciuri disputate) și revine pe treapta a treia a podiumului, depășind Gloria Buzău.
Jocul din această seară a reprezentat și un bun antrenament în perspectiva întâlnirii de sâmbătă, din returul optimilor Ligii Campionilor, când SCM Râmnicu Vâlcea va evolua pe terenul celor de la CSM București!
Sursă foto: Dan Lixandru