VÂLCEA ARE POMPIERI DE AUR… la săritura în lungime!


În perioada 21-24 septembrie 2021, s-a desfășurat Campionatul Național de Atletism și Cros al Ministerul Afacerilor Interne, competiție organizată pe Stadionul Municipal „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. Acest gen de competiție se organizează în fiecare an, iar selecția participanților se face pe etape în cadrul unităților ministerului. Ocupanții primelor locuri de la finalul concursului se califică în etapa următoare, ce se va desfășura la nivel național.
În urma desfășurării probelor sportive, s-au evidențiat angajații din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care au devansat participanții de la celelalte arme din cadrul ministerului, ocupând locul I în clasamentul general. În același timp, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea a avut doi reprezentanți care au ocupat locuri fruntașe.
Astfel, s-au evidențiat:
• plutonier major Andrei Gabriel Oprea, care a ocupat locul I la proba „săritura în lungime cu elan” și locul III la proba „alergare pe 100 metri”, la categoria sub 35 de ani;
• plutonier adjutant Tiberiu Ninciuleanu, care a ocupat locul II la aceleași probe, la categoria peste 45 de ani.
Sursă foto și text: Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vâlcea