Urgențele de la Spitalul Județean și Spitalul Brezoi, în atenția DSP-ului!


• inspectorii sanitari analizează condițiile igienico-sanitare

Controalele la Camerele de gardă și la unitățile de primiri urgențe din cadrul spitalelor vâlcene, făcute de către inspectorii DSP Vâlcea, continuă. Deocamdată, potrivit datelor emise de către Lorena Mărgăritescu, director DSP Vâlcea, au fost făcute verificări la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea și la unitatea medicală brezoiană.
„Controalele se desfășoară până pe 30 octombrie. S-au făcut verificări la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean și la Camera de gardă a Spitalului Orășenesc Brezoi. Se ține cont de condițiile igienico-sanitare, iar, până acum, nu sunt probleme. La Spitalul Județean, la U.P.U., nu sunt toate puse încă la punct, în sensul că personalul abia s-a mutat, unele camere nu sunt date în folosință. La Brezoi, la Camera de gardă, e mai ușor. Spitalul nu are aceeași capacitate”, a declarat, pentru ziarul nostru, dr. Lorena Mărgăritescu.
Săptămâna viitoare se încheie controalele, iar zilele acestea, pentru verificări, sunt vizate spitalele din Horezu și Drăgășani. Revenim cu detalii.