Un vâlcean a fost arestat după ce a comis patru infracțiuni rutiere în același timp


Marți, 15 decembrie 2020, polițiștii rutieri din orașul Bălcești au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, domiciliat comuna Tetoiu.
Din cercetările efectuate de polițiștii rutieri a rezultat faptul că, la data de 14 decembrie, în jurul orei 18.20, tânărul în cauză ar fi condus un autoturism pe Drumul Județean 676, pe direcția Tetoiu – Bălcești, iar la kilometrul 65 + 600 de metri ar fi acroșat roata stânga a unei remorci, care era atașată unui motocultor, ce era condus de un tânăr, 32 de ani, din orașul Bălcești. Ulterior, tânărul vinovat ar fi părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Din coliziune a rezultat rănirea ușoară a conducătorului motocultorului, care a fost transportat de către ambulanța sosită la față locului, la Spitalul Municipal Drăgășani, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
„Polițiștii rutieri din Bălcești l-au depistat pe tânărul care a produs accidentul rutier și au constatat faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar pe autoturismul condus erau montate plăcuțe de înmatriculare provizorii, de Sibiu, care ultima dată fuseseră atribuite unui alt autoturism, de altă marcă. Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost săvârșite infracțiunile”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Conform informațiilor transmise de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, tânărul în cauză s-ar face vinovat pentru comiterea a patru infracțiuni. Este vorba despre vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fără permis de conducere, conducerea unui vehicul avand montate plăcuțe de înmatriculare false și părăsirea locului accidentului.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea