Un nou film la KineDok


Așa după cum ați aflat deja din paginile cotidianului nostru, în fiecare seară de joi (cu începere de la ora 19.00), în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea sunt difuzate producții cinematografice. Aceste producții ale KineDok au temă documentară, iar intrarea publicului este gratuită în limita locurilor disponibile (aproximativ 120). Următorul film din seria pe care reprezentanții Centrului Europe Direct Vâlcea o propun cinefililor se numește „Roboțelul de aur” și este o producție românească.

Organizatorii pregătesc o mega-surpriză celor care vor veni să vizioneze producția

În rândurile următoare vă invităm să descoperiți un scurt preview al filmului, oferit de către organizatori: „Roboțelul de aur este povestea Steluței Duță, o boxeriță de 32 de ani, multiplă campioană europeană și mondială. Crescută într-un orfelinat și ducând o viață plină de violență, la 20 de ani descoperă boxul alături de antrenorul Constantin Voicilas, care îi este și tată adoptiv. Dar dacă vă spunem că, la proiecție, vor fi prezenți pentru o discuție cu publicul din Râmnicu Vâlcea chiar protagoniștii filmului, Steluța Duță și Constantin Voicilas??? Steluța Duță este de 13 ori campioană națională, de 3 ori campioană europeană și de 3 vicecampioană mondială. Constantin Voicilas este antrenor la CSM Buzău și tatăl adoptiv al Steluței, unul dintre antrenorii români care a introdus boxul feminin în țara noastră”.
Informațiile de mai sus ne-au fost oferite de Dana Rădulescu și Ioana Mazilu-Manolescu, consilieri de comunicare ai Centrului Europe Direct Vâlcea.