Un municipiu și patru comune din Vâlcea, ÎN PRIMA LINIE A LUPTEI cu COVID-ul!


Cum am mai informat, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea, întruniți în ședință extraordinară în data de 5 martie 2021, au aprobat o serie de măsuri suplimentare în vederea gestionării pandemiei de COVID-19 în județ. Aceste ample măsuri vin ca urmare a creșterii ratei de incidență cumulată a cazurilor de îmbolnăvire în ultimele 14 zile în anumite localități. Pentru județul nostru, cea mai îngrijorătoare situație se înregistrează în cinci localități (un municipiu și patru comune).
Astfel, conform informațiilor transmise de către reprezentanții Prefecturii Vâlcea, la data de 5 martie 2021, sunt înregistrate cinci localități care înregistrează rate de incidență mai mari de 3/1.000 de locuitori: Râmnicu Vâlcea, Bujoreni, Crețeni, Golești, Șușani.
În plus, sunt și 11 localități în care rata de incidență cumulată este între 1,5 și 3/1.000 de locuitori: Horezu, Băile Olănești, Lăcusteni, Ionești, Nicolae Bălcescu, Bunești, Mihăești, Șirineasa, Măldărești, Diculești și Băbeni.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul Prefecturii Vâlcea