Un microbuz cu scundeni, la spectacolul de retragere al Mariei Ciobanu


• Dumitru Blejan, edilul din Scundu, prieten și admirator al familiei Dolănescu-Ciobanu, nu putea lipsi de la acest moment

După cum vă informam și în edițiile noastre anterioare, Doamna Muzicii Populare Românești a decis să se retragă din lumina reflectoa­relor. După o carieră de aproape jumătate de veac, Maria Ciobanu consideră că este momentul ideal să spună adio scenei. Într-un gest de mare afecțiune față de admiratorii săi din Vâlcea, legendara artistă a ales Râmnicul drept cea din urmă scenă unde își va susține show-ul de final.
Astfel, spectacolul de retragere este programat pe 10 martie, în Sala Sporturilor „Traian”. iar primul doritor de bilete nu a întârziat să-și facă apariția. Pesedistul din fruntea administrației locale Scundu nu vrea să lipsească la spectacolul de despărțire: „Mă consider onorat să fiu prieten cu domnul Ionuț Dolănescu și chiar un cunoscut al doamnei Maria Ciobanu. La fiecare eveniment oficial sau personal când am apelat la dumnealor, s-au dovedit niște caractere extraordinare, refuzând alte contracte pentru a ajunge la Scundu. Mă încearcă un sentiment foarte adânc de regret că am ajuns să trăiesc retragerea doamnei Maria cu a cărei muzică am crescut efectiv și mi-a bucurat tinerețea. Pentru 10 martie, vreau să închiriez un microbuz pentru a ajunge la spectacol cu mai mulți consăteni care să rămână cu această amintire!”