TURISMUL VÂLCEAN ARE DE CÂȘTIGAT: Se lucrează la drumul județean spre Mănăstirea Horezu


Vremea frumoasă de la sfârșitul săptămânii trecute a permis constructorilor să demareze noi lucrări de modernizare pe Drumul Județean 669 Romani – Mănăstirea Horezu. În ultimii ani, pe acest drum au mai fost executate lucrări de modernizare, acesta fiind, de fapt, ultimul tronson rămas nereabilitat. Mai multe informații cu privire la acestei lucrări au fost oferite de președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, care a fost prezent vineri la Horezu pentru a verifica ritmul și calitatea lucrărilor desfășurate.

Constantin Rădulescu: „De sărbătorile pascale, drumul va oferi condiții optime de circulație pentru cei care aleg să viziteze mănăstirea”

„Pentru că vremea ne permite, astăzi (n. red. 26 februarie 2021) am început turnarea de covor asfaltic pe DJ 669 Romani – Mănăstirea Horezu, pe un tronson de 1,2 km. La finalizarea lucrărilor, se vor executa și marcajele rutiere. Astfel, de sărbătorile pascale, drumul va oferi condiții optime de circulație și de siguranță pentru cei care aleg să viziteze mănăstirea. În următoarea perioadă, și celelalte drumuri care duc către mănăstirile din județ vor fi în atenția noastră. Vom verifica fiecare drum în parte și vom interveni acolo unde va fi nevoie”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, cu privire la lucrările care se desfășoară în această perioadă pe Drumul Județean 669.
Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Consiliului Județean Vâlcea

Posting....