Trist dar adevărat: Vila lui Ceauşescu a ajuns club de manelişti!


• superba clădire din nordul municipiului a devenit locul preferat pentru paranghelii în toiul nopţii
Petreceri cu decibeli cât cuprinde din boxe scoase sub cerul verii, ţipete în loc de muzică din microfoanele a fel de fel de „artişti”, indiferent de zi a săptămânii sau moment al nopţii – este cea mai proaspătă realitate în care a ajuns fosta vilă de protocol din nordul Râmnicului a ultimului dictator comunist al României.
Chiar dacă se află flagrant în afara Legii 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice (actualizată chiar în acest an pentru stăvilirea creşterii exponenţiale a evenimentelor de acest gen), scenariul se repetă invariabil de la începutul sezonului de vară. Patrulele de Poliţie care îşi mai fac drum prin zonă sunt primele care s-au obişnuit cu faptul că „spectacolele” depăşesc de fiecare dată miezul nopţii iar zgomotul se aude de la sute de metri.
Conform legii amintite: „tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00 – 8,00 şi 13,00 – 14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinătate a acestora se pedepseşte cu amenzi între 700 – 1.800 de lei”. Iar sesizări au fost şi vor mai fi, ne mai trebuie doar Poliţie care să aplice legea!