Spaniolii au nevoie de 150 de femei în agricultură


Un angajator din Spania oferă 150 de locuri de muncă pentru femei, muncă sezonieră în agricultură, pentru recoltarea căpșunilor, campania 2019. Nu se solicită experiență. Contractul de muncă este de aproximativ trei luni și se va derula în perioada 1 februarie – 31 mai 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 ore/săptămână împărțite în șase zile, ziua liberă poate fi oricare zi din săptămână. Va exista o perioadă de probă de 15 zile. Salariul oferit este de 40.43 euro brut/zi, contribuțiile datorate fiind: impozit pe venit = 2% și asigurare socială = 113 euro/lună. Cazarea este gratuită, lucrătorul achitând 1 euro/zi pentru utilități.
Angajatorul plătește transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând să fie recuperată din primul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este plătită de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste joburi poate lua contact cu consilierul EURES din cadrul AJOFM Vâlcea, Liviu Cochirlea sau să se prezinte la sediul unității, din strada Dacia, nr.8, tel: 0350.419.715. Termenul limită pentru aplicare este 20 noiembrie a.c.