Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 septembrie 2020

Triplă lansare de carte!


Astăzi, la sediul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” este programată o triplă lansare de carte. Cu începere de la ora 17.00, iubitorii de literatură și cul­tură sunt așteptați cu mare interes. „De la Pușkin la Evtu­șenko” este o antologie semnată de prof. Maria Turluianu, din poezia rusă, tradusă. Cartea a fost tipărită la editura „Proșcola”. Apoi, va urma lansarea a două volume semnate de autorul Viorel Popescu și apărute la editura „Rotipo”. Acestea se nu­mesc „Câte lumi pe lumea asta” și „Amintiri din lumea mare”. Cele două cărți conțin umor fin în proză și versuri. Cărțile vor fi prezentate publicului de prof. Ion Soare și ing. Mihai Sporiș.
Dar asta nu este tot! Invitații vor avea parte și de un inedit moment de muzică folk, în inter­pretarea Iulianei Mihalcea și Călin Ariciu. De asemenea, iubitorii de literatură se vor mai bucura și de alte surprize umo­ristice de-a lungul triplei lansări de carte.
Evenimentul la care facem referire se desfășoară în organi­zarea Societății Culturale „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea și a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul”.

Alte articole de la Cultura