Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 aprilie 2021

Trei filme noi, la Cinema „Geo Saizescu”


• acestea vor debuta din 19 februarie
Chiar dacă pe 17 și 18 februarie se încheie săptămâna celor trei filme pe care le anunțam în ediții precedente ale cotidianului nostru („Năzdrăvanii din pădure”, „Deadpool”, „Cum să fii singur și sincer”), cinefilii nu trebuie să aibă motive de îngrijorare. Iubitorii proiecțiilor pe marele ecran vor avea parte de noi surprize odată cu venirea week-end-ului viitor. Astfel, începând cu 19 februarie, la Cinematograful „Geo Saizescu” din cartierul Ostroveni vor rula trei filme noi-nouțe. Până pe 24 februarie, cinefilii râmniceni se vor putea delecta cu producția „Mândrie, prejudecăți și zombi”, pentru ca, în perioada 19-25 februarie, ei să poată viziona „Fură steagul, salvează luna” și „Ave Cezar”.

Șase cunoscuți actori români vă prezintă „Pluralul englezesc”
Pluralul_englezescÎn această seară, la Casa Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea va avea loc un spectacol teatral inedit, susținut de șase cunoscuți actori din România. Cu începere de la ora 19.30, artiștii vor urca pe scenă pentru a vă prezenta una dintre cele mai apreciate tragi-comedii ale momentului, „Pluralul englezesc”. În regia lui Toma Enache, spectacolul înfățișează latura umană, mai puțin idealizată a Crăciunului petrecut în familie. Pentru a da viață personajelor, șase mari actori din țara noastră fac parte din distribuție. Ne referim aici la Ion Dichiseanu, Armand Calotă, Constantin Cotimanis, Silvana Ionescu, Cezara Dafinescu și Victoria Cociaș. Organizatoarea spectacolului teatral este Agenția „Art Stigma & Cărăbuș”.
„Trei cupluri, trei Ajunuri de Crăciun succesive, degradarea şi ascensiunea socială se succed în faţa spectatorilor într-un ritm ameţitor. Pluralul englezesc ridică mult cortina asupra culiselor familiale, întreaga acţiune desfăşurându-se, în mod simbolic, în bucătărie”, sună descrierea spectacolului ce va fi proiectat în această seară.

Etichete: , , , , ,

Alte articole de la Cultura