Tomberon și 100 kg de deșeuri, în flăcări


În data de 8 martie, la ora 12.25, pompierii militari din ca­drul Inspectoratului pentru Situa­ții de Urgență „General Ma­gheru” Vâlcea au fost solicitați pen­tru stingerea unui incendiu pro­dus la un tomberon în muni­ci­piul Rm Vâlcea, str. Calea Bu­cureşti.
Până la stingerea incen­diului, au ars: un tomberon din plastic şi circa 100 de Kg de­şeuri. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, se pare a fi  introducerea mate­rialelor generatoare de foc peste materiale combustibile.

Chiar de 8 martie,
Pompierii s-au luptat cu focul de la șase incendii de vegetație
În data de 8 martie, pom­pie­rii militari din cadrul Inspec­to­ratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea a şase incendii de vegetație us­cată în localitățile: Drăgășani (str. Dimitrie Simulescu şi Avram Iancu), Livezi, Păuşeşti Măglaşi, Stoileşti și Voiceşti. Până la stingerea incendiilor, au ars aproximativ 20 ha de vegetație uscată. La cele șase incendii, cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, se pare a fi  utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

Posting....