TÂLHARII DIN BĂLCEȘTI AU FOST ARESTAȚI! Au furat bani și au amenințat cu moartea!


Vineri, 12 noiembrie 2021, la orele prânzului, angajații Poliției orașului Bălcești ne-au anunțat că, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești au identificat și depistat patru tineri bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, ei fiind ulterior arestați.
Astfel, la data de 11 noiembrie 2021, polițiștii au reținut pentru 24 de ore, patru tineri cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani, din orașul Bălcești. Ei sunt cercetați pentru tâlhărie calificată, faptă săvârșită în noaptea de 8/9 noiembrie 2021.
„În fapt, cei patru ar fi intrat prin efracție în locuința unui bărbat din Bălcești, l-ar fi amenințat pe acesta cu un cuțit, sustrăgându-i 9.000 de lei. Polițiștii au demarat investigațiile, tinerii fiind identificați și depistați, dispunându-se apoi reținerea pentru 24 de ore. În urma probatoriului administrat, instanța de judecată a admis propunerea formulată de parchet, pentru arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Tinerii au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, ne-au anunțat polițiștii vâlceni.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea