TÂLHĂRIE pe străzile Râmnicului: HOȚII au furat inelul și adidașii victimei!


Sărăcia pare a se face tot mai simțită în județul Vâlcea. Hoții s-au înmulțit, iar victimele sunt, la rândul lor, prea sărace pentru ca pungașii să se mai poată mândri pe Facebook cu capturile lor. Așa se face că, dacă tot au procedat la comiterea unei asemenea fapte, văzând că nu prea au ce fura, bandiții se mulțumesc și cu obiecte precum adidașii victimei sau încărcătorul de la telefonul mobil.
Un astfel de caz s-a petrecut vineri, 18 februarie 2022, când doi tineri (de 26 și, respectiv, 18 ani) domiciliați în Râmnicu Vâlcea și-au unit forțele pentru a săvârși o tâlhărie pe o stradă din municipiu.

Ce au descoperit polițiștii?

„Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că doi tineri, la data de 18 februarie 2022, prin folosirea de violenţă, i-ar fi sustras unui alt tânăr de 17 ani, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, mai multe bunuri pe care le avea asupra sa. Pe data de 20 februarie, în urma activităţilor desfăşurate, au fost depistaţi, pe raza municipiului, cei doi tineri bănuiţi de comiterea faptei. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost identificate şi recuperate bunurile sustrase, respectiv un telefon mobil, un încărcător, un inel, o pereche de adidași și bâta folosită la comiterea faptei”, ne-au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
„Din probatoriul administrat de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Ei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. În cursul zilei de luni, tinerii în cauză au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propuneri procedurale”, ne-au mai informat polițiștii vâlceni.
Sursă foto: Arhivă
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea