EI SUNT CEI DOI VÂLCENI care au pus o bilă neagră pe numele județului: Au prins un argeșean, l-au amenințat cu cuțitul și i-au furat mașina!


La data de 13 septembrie 2023, polițiștii Secției nr. 1 Râmnicu Vâlcea au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.
„În fapt, în data de 13 septembrie 2023, în jurul orei 14.30, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Pitești, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în localitatea Mihăești, doi bărbați, sub amenințarea unui obiect tăietor-înțepător, i-ar fi sustras autoturismul. În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de polițiști, au fost identificate cele două persoane bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre doi bărbați, unul de 52 ani, domiciliat în Câineni, celălalt de 48 ani, domiciliat în Ocnele Mari”, ne-au informat polițiștii vâlceni.
Autoturismul sustras a fost recuperat de polițiști și predat proprietarului.

Cei doi sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată

„În urma probatoriului administrat, polițiștii au reținut cele două persoane pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, ele fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. În cursul zilei de 14 septembrie 2023, persoanele reținute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea luării unei măsuri preventive. În cauză cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”, ne-au mai anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea.
Sursă foto: Arhivă