​Sportivii de la CSŞ se pregătesc pentru ultimele competiţii din acest an


Chiar dacă au avut un an foarte bun, numărul medaliilor cucerite fiind impresionant, sportivii de la CSŞ Râmnicu Vâlcea sunt angrenaţi în mai multe întreceri din această perioadă, având posibilitatea de a spori palmaresul prestigioasei unităţi şco­lare.
Conform declaraţiilor oferite de către directorul Clubului Sportiv Şco­lar, Nicolae Bugheanu, în calendarul activităţilor din perioada următoare se află competiţii la care vor participa sportivi de la mai multe secţii. Astfel, mai întâi, în perioada 22-24 noiem­brie, sportivii pregătiţi de antrenorul Mihai Ioniţă vor participa la Campio­na­tul de Karate Open care va avea loc în Braşov. Tot pe 24 noiembrie, dar în Bucureşti, baschetbalistele Under14 pregătite de antrenoarea Dana Zamfir vor lua parte la un con­curs destinat categoriei lor de vârstă.
Şi în luna decembrie sportivii de la CSŞ vor participa la mai multe competiţii. Astfel, pe 2 şi 3 decembrie, micuţele tenismene pregătite de an­trenorii Mihaela Truşcă şi Cristian Po­pes­cu se vor afla la Slatina, acolo unde va avea loc o etapă din cadrul Cupei României la tenis de masă, des­tinată copiilor. Ulterior, în perioada 6-8 decembrie, va fi rândul handbalis­telor antrenate de Florina Petria să participe la o competiţie, acestea ur­mând să evolueze la Craiova, în Campionatul Naţional de Junioare II. Tot handbalul va încheia activităţile din acest an, în perioada 13-15 de­cem­­brie, când, în Râmnicu Vâlcea, bă­ieţii pregătiţi de Rodica Onogea vor evolua în Campionatul Naţional de Juniori II.
De asemenea, directorul Nicolae Bugheanu ne-a mai precizat că, în această perioadă, antrenorii Clubului Sportiv Şcolar întocmesc listele cu punctajele obţinute de sportivii pe care îi pregătesc, aferente anului 2013. Această listă va fi transmisă Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret în vederea stabilirii şi premierii celor mai buni sportivi vâlceni din anul curent.