Spitalul Orășenesc Brezoi se extinde


Conducerea unității medicale brezoiene a făcut deja demersuri alături de reprezentanții Primăriei pentru extinderea spitalului. Potrivit declarației managerului Spitalului Orășenesc Brezoi, dr. Vasile Cerbu, se vrea construirea unui nou corp, realizat la standarde europene și cu finanțare europeană. Noul corp al spitalului se va face în continuarea secției Pediatrie, prin pasarele, cu lift.
„Vom face o Unitate de Primiri Urgențe modernă, cu cabine pentru consultații, secții de ORL, Neurologie, Obstetrică-Ginecologie, cu săli de așteptare, vestiare și spitalizare de zi. Chirurgia rămâne unde e UPU acum. La etajul noii clădiri, vom amenaja săli mici de internări, iar la mansardă vom avea compartimentul de Neurologie, cel de Cronici. Urmează să facem documentația, să întocmim proiectul. Va mai durea, dar ne ținem de acest obiectiv”, a declarat, pentru ziarul nostru, dr. Cerbu.
Dacă se pune problema medicilor, dr. Cerbu dă asigurări că nu vor fi probleme la acest capitol: „Avem medici. Sunt destui rezidenți dornici să vină”.

Posting....