Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 august 2020

Spaniolii caută 800 de muncitori pentru recoltarea căpșunilor


Un angajator din Spania are nevoie de 800 de muncitori – 400 femei și 400 cupluri – pentru a lucra în agricultură, mai precis la recoltarea căpșunilor. Oferta a fost transmisă rețelei EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea.
Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 de ore şi 15 min/săptămână împărțite în 6 zile; ziua de odihnă nu este neapărat duminica.
Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt: (IRPF=impozit) = 2% impozit, asigurare medicală = 113 euro/lună. Perioada de probă este de 15 zile. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităților).
Angajatorul plătește transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din salariile pe care le va primi angajatul. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este suportată de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport. Nu se solicită experiență. Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea din Râmnicu Vâlcea, strada Dacia, nr. 8, tel. 0350.419.715. Informații suplimentare cu privire la această selecție se găsesc și pe site-ul: www.eures.anofm.ro. Termenul limită pentru aplicare este 1 decembrie 2018. Selecția se va desfășura la Târgu-Jiu, județul Gorj, în zilele de 4 și 5 decembrie.

Etichete: , ,

Alte articole de la Actualitate