Englezii au nevoie de 100 de „căpșunari”


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea prin Serviciul de ocupare EURES România oferă 100 locuri de muncă vacante în Marea Britanie la cules de căpșuni în Scoția, pentru munca sezonieră în agricultură.
Potrivit angajatorilor, cei interesați trebuie să știe că vor participa la cules de căpșuni în sere, aproximativ 7 ore/zi, în funcție de comenzi și de vreme, 5-6 zile/săptămână.
Durata contractului de muncă este de 3 luni, iar salariul oferit se va face în funcție de cantitatea culeasă, aproximativ 7,50 lire brut/oră. Se cere rapiditate, motivație, coordonare, experiență, iar cunoașterea limbii engleze constituie avantaj. Cei care vor fi selectați, vor fi cazați în caravane de 4-5 persoane, pentru care vor plăti 42 lire/săptămână.
Formularul de aplicație se va completa la adresa: https://central.concordia.org.uk/eligibility.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă și îndeplinesc condițiile din ofertă, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Vâlcea din Râmnicu Vâlcea, strada Dacia, nr. 8, etaj III, cam. 302, tel. 0350/419.715. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util.
Bursele se vor desfăşura la Slatina, județul Olt, în data de 3 aprilie şi la Târgu Jiu, județul Gorj în data de 4 aprilie 2018. Locaţiile bursei se vor transmite persoanelor invitate la bursă.
Data limită de înscriere va fi până la 31 martie 2018. Datele prezentate ne-au fost furnizate de către Ion Marius Năfliu, director AJOFM Vâlcea.