Social-democrații organizează „Lumina credinței – Tinerețe fără bătrânețe”


Organizația Județeană Vâlcea a PSD și Femeile Social Democrate din municipiul Râmnicu Vâlcea organizează, astăzi, în cea de-a doua zi din Săptămâna Mare, un eveniment care deschide seria acțiunilor pe care PSD Vâlcea, prin structurile interne, le va desfășura pe viitor.
„Lumina credinței – Tinerețe fără bătrânețe” este un eveniment în cadrul căruia cei prezenți ascultă mesaje menite să arate oamenilor valoarea spirituală și forța pe care credința o poate da fiecăruia dintre ei în această perioadă, dar și în toate zilele vieții.
Sunt invitați din partea Arhiepiscopiei Râmnicului, care vorbesc despre Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului și despre Săptămâna patimilor sau Săptămâna bucuriei, iar în final, cei prezenți pot sprijini, pe cât cu putință,  Asociația copiilor cu sindrom Down din județul Vâlcea.
PSD Vâlcea va organiza în perioada următoare evenimente care să marcheze date importante ale creștin-ortodoxiei, dar și evenimente destinate categoriilor sociale și cetățenilor care trebuie să vadă în partidele politice un partener și nu un actor într-o piesă de scandal.
Datele ne-au fost furnizate de către Adina Dobrete, președinte OFSP Vâlcea.