Șocant: doi bătrâni din Grădiștea au fost uciși de animalele din gospodărie!


• se pare că taurul le-ar fi provocat moartea, iar câinii le-ar fi desfigurat cadavrele
În noaptea de 10 decembrie, un bărbat din comuna Gradiștea a sesizat organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Bălcești prin SNUAU 112 cu privire la faptul că tatăl său, de 54 de ani si bunica sa, de 74 de ani, se află decedați pe un teren din apropierea locuinței lor.
La fața locului s-au deplasat politiști din cadrul Secției 11 Zătreni, Poliției orașului Bălcești, Serviciului de investigații criminale Vâlcea, Serviciului de Acțiuni Speciale Vâlcea și din cadrul Serviciului Criminalistic Vâlcea, care au constatat ca aspectele sesizate se confirmă, în sensul că în grădina unei locuințe din comuna Grădiștea, sat Valea Grădiștei au fost identificate două cadavre ce prezentau urme vizibile de violență ce par a fi produse de animale (trei bovine și un taur, crescute în gospodărie și, posibil, câini).
Cercetările în cauză sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 alin. 3 Cod penal.
Cadavrele celor două persoane decedate au fost transportate de către lucrătorii Serviciului de Medicină Legală Vâlcea la morga Spitalului Județean Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.