SECRETUL EXPLOATĂRII APELOR MINERALE din Olănești: cum ar putea primăria orașului să redevină administrator pentru aceste bogății naturale?


Primarul orașului Băile Olănești, social-democratul Sorin Vasilache, a primit răspuns la adresa înaintată de unitatea administrativ-teritorială reprezentanților Agenției Naționale pentru Resurse Minerale (ANRM). Această întrebare era legată de clarificarea condițiilor pe care primăria ar trebui să le îndeplinească pentru a obține licența de exploatare a resurselor minerale din zonă.
În acest context, reprezentanții UAT Băile Olănești au fost informați că valabilitatea licenței este de 20 de ani, adică până în luna aprilie 2022. Ulterior, se poate intra în posesia exploatării resurselor minerale doar dacă titulara licenței nu dorește prelungirea acesteia sau renunță la licență. În imaginile alăturate vă prezentăm întreg răspunsul transmis de către reprezentanții ANRM conducerii Primăriei Băile Olănești.

Tags: , , , ,

6 thoughts on “SECRETUL EXPLOATĂRII APELOR MINERALE din Olănești: cum ar putea primăria orașului să redevină administrator pentru aceste bogății naturale?

  1. Deci cerceii arginti mass media TVR1 Mura , VINEREA TAMADUIRII Canalul colmatare izvor SANDESTI=LEVURI exploatare ape freatice cu ape subterane de canalizare si conducta proxenetii corciti straini turism monahal, cerem,partidul,JISK, in numaratoarea pe-o suta de ani, nu renuntam la ALDE,zicem ziarul LUMEA SATULUI ARGESUL,partidul DOCTORILOR BALNEOLOGI VIZANTEA….este bucuresteanul la televizor, se aplica legea Romaniei restul expulzati BREZOI, 3 luni granita inchisa…din FAPTE vii.Tulpina B253k…se numeste LEVURA AIDS din BAZINUL HIDROGRAFIC NATURAL RFG[accidente forestiere gorgane din reciful arta stepelor, venite in SPIRALA ANM, furtuna, peste PARAU.Ne strângem 100 cotizanti pe-o troita de piatra dacica, ori 15 pe una fier forjat in miniatura 20 cm, cu plata LITANII POPA, la intersectia granita extras PLAN Izvoare…nu bea catelul…adio…pis din nas SIDA…[urina, si altele descompuse]…PADURILE INGHETATE din NORD exorcistii fermecatori panteisti=banii leva, ca nu doreste EXTINDEREA…..TOM NAZY DEGETEL.Ca toti oamenii…rihana..malikoa.Era de la Seralul platit de Queen..fundatie regalista in veac..a facut treaba..tigan german hughenot.Pamant.Asupritorii, era de natie germana.

  2. Sa nu mai indrazniti sa munciti ilegal , satu-i gol, si-n periferia satului, deci fara,, marturi de buna credinta,, deci RMFB.Canci-arbeit and arbeiterin , isoscel triunghi echilateral si alte forme inelare.

  3. Vind ,, lucrator comercial ,, BIJUTERIA ZAVOI Rm.Valcea cu semnatura act sa ma recunoasca oamenii dupa modelul laser cibernetic ca un comunist linistit, sa nu-l vanda cu Contract AMANET ma feresc de haine cerate britanici,, bijuterii din ALAMA=ARAMA 23 karate si bijuterii fine fier, echivalent Au/U.K, ca sa nu va mai scuipe si bate oamenii ca nu va cunosc probe dupa immormantare in party of videocalling,,.inclusiv furnituri manopera Armani nu gram =750 lei BNR/300/500 LEI.Inclusiv bijuterii tiganesti, de isalnite de oameni marginalizate politic, pietrele Lunii ametiste.

  4. In magazin Atizanat ,, JANETE,,.In Nucet Au brose de 4 k =12 lei cu inchizatoarea aplica fina,flori cerate, artificiale, de hartie si de plastic…etecetera.Genti pantofi de calugari adventisti de Arta cu Ford Scorpio rosu.Pangar folcloric.

  5. Las cererea magistratura si cerere Partaj Voluntar punem semnele pe noi de adventisti ori Dublura de chiloti de barbati si femei lenjerii diferite se strica in 20 de ani, se Descalifica Notar avem nunti fara casatorie si Marturi, s-a deschis Cadastru in linia matriliniara avem Monografia Satului, Notarul Local in matematici Pure FGaze de sist bituminos cu Functii armata trimite cu banii la rude tot felul de Entitati juridici-fiscale avem Roboti integrati Scoala pe viata la Jeleri…par exampolo…lenjeriile in mercerii rusesti.No renuntar viitor fidesjusor fidesj, no me enetersar io mato, me duelo la cavesa….El Conqista.

Poți comenta aici Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More Stories From Actualitate

About Curierul de Valcea,