SE OPREȘTE APA potabilă în Ostroveni


Ca urmare a executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă existentă pe conducta din OL 200mm (din subsolul blocului A15) și având în vedere necesitatea dezafectării legăturilor vechi de pe conducta din OL 400mm, angajații Apavil S.A. Râmnicu Vâlcea ne-au informat că, în data de 28 octombrie 2021, între orele 09.00 – 18.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți pe strada Ostroveni, tronson cuprins de la Bulevardul Tineretului până la intersecția cu strada Lucian Blaga (bloc A17/1 – scările A și B, bloc A23 – scările C și D, bloc A41/III – scările B și C, blocurile A13, A14 și A15, PT3 Ostroveni, Piața Ostroveni și complexul comercial din Piața Ostroveni).
Echipele de intervenție ale Apavil S.A. vor face eforturi susținute pentru executarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil.
„Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei) angajații Apavil S.A. vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente, deoarece în urma acestor intervenții pot fi afectate din punct de vedere al calității apei potabile și celelalte străzi din zona Ostroveni. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil S.A. în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre”, ne-au anunțat reprezentanții Apavil S.A.
Compartimentul comunicare și mass-media al Societății Apavil S.A.