„SCM Râmnicu Vâlcea, O ECHIPĂ CARE ADUCE BUCURIE, care vindecă!”


Miercuri seara, la Arenele Traian, Primăria Râmnicu Vâlcea a organizat o festivitate pentru premierea handbalistelor de la Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea, recente câștigătoare ale Cupei și Supercupei României. La momentul festiv au fost prezente jucătoarele de la SCM, dar și antrenorii lor și oficialii clubului râmnicean. Pe terenul și în tribunele modernei baze sportive s-au aflat sute de iubitori ai sportului din județul nostru și, în special, ai handbalului, inclusiv membri ai galeriei. Nu puteau să lipsească nici doi dintre oamenii care au contribuit cel mai mult pentru susținerea activităților sportive de la această echipă: Mircia Gutău – primarul Râmnicului și Constantin Rădulescu – președintele Consiliului Județean Vâlcea.
Iar dacă tot a venit vorba despre Constantin Rădulescu, trebuie spus că președintele CJ Vâlcea a rostit, în fața publicului, un discurs foarte frumos la adresa jucătoarelor echipei noastre și a antrenorilor lor, din care, mai jos, prezentăm aspectele reprezentative:
„SCM Râmnicu Vâlcea este cea mai frumoasă echipă de handbal. Este o echipă care aduce bucurie, care vindecă! De ce spun acest lucru? Pentru că, iată, în aceste vremuri complicate, echipa noastră frumoasă de handbal aduce bucurie în sufletele vâlcenilor. Sunt onorat că, atât eu, Constantin Rădulescu, cât și Consiliul Județean Vâlcea, am putut contribui la această bucurie, prin sprijinul financiar pe care l-am acordat. Alături de Mircia Gutău, primarul Râmnicului, ne-am făcut datoria pentru oameni, cu drag și prețuire. Felicitări echipei și tuturor celor care se ocupă de pregătirea acesteia! Mulțumim galeriei și susținătorilor și sunt convins că, și în următorul sezon competițional, vom fi cei mai buni”.